O ucraineancă a fost internată la psihiatrie în Timișoara. Femeia a avut două tentative de suicid într-o zi

O femeie în vârstă de 34 de ani, din Ucraina, a avut două tentative de suicid în doar câteva ore. Femeia a venit în România de mai mult timp, înainte de izbucnirea conflictului din ţara vecină, și a fost internată miercuri la o clinică de psihiatrie din Timişoara. Ucraineanca a scăpat cu viață după ce a fost salvată de două ori în cursul zilei în timp ce avea intenţia de a se sinucide.

Poliţiştii din Lugoj au fost sesizaţi prin apel 112, că pe pasarela de pe strada Buziaşului din municipiu, se află o femeie care manifestă un comportament agitat. Exista posibilitatea intenţiei de a se sinucide. Aceştia s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. Au constatat faptul că o femeie de 34 de ani, din Ucraina, ar fi avut intenţia de a se sinucide. Însă, din fericire, a fost salvată de un cetăţean, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Femeia prezenta multiple vânătăi pe corp!

Femeia a fost transportată la spital, întrucât manifesta un comportament agitat, ulterior fiind condusă la sediul poliţiei pentru audieri. În urma examinării medicale a reieşit că femeia prezenta vânătăi pe corp. Aceasta declarându-le poliţiştilor faptul că ar fi căzut în timp ce mergea cu bicicleta, în urmă cu câteva zile.

După finalizarea verificărilor, tânăra a plecat împreună cu concubinul său din Timişoara spre adresa de domiciliu. La semaforul de la o intersecţie din Lugoj, în timp ce autoturismul era în mişcare, a deschis portiera. A avut intenţia de a coborî din mers şi a merge spre un pod din zonă, situaţie surprinsă de către un echipaj de jandarmi.

O maşină a oprit brusc în apropierea pasajului şi, sub ochii colegilor noştri, portiera din stânga maşinii se deschide, iar o tânără femeie aleargă spre pod. Intuiţia colegilor noştri i-a făcut pe aceştia să o ajungă din urmă şi să o oprească la timp. În prezent, femeia se află pe mâini bune, în grija medicilor, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei.

În urma acestui incident, poliţiştii lugojeni au întocmit un proces verbal de internare nevoluntară, femeia fiind transportată la o clinică de psihiatrie din municipiul Timişoara, în vederea internării.

Concubinul femeii este român şi a susţinut ce a declarat femeia. În urmă cu câteva zile s-a lovit mergând cu bicicleta şi a rămas cu echimoze.

Sursa: digi24.ro

Citește și: FOTO/VIDEO: Putin a făcut o vizită într-un spital cu soldați ruși, în Ucraina

Lasa un comentariu