O setare „genială” din Whatsapp le permite utilizatorilor să șteargă automat mesajele

Utilizatorii Whatsapp pot acum să aleagă o opțiune de ștergere automată a mesajelor.

Opțiunea „default message timer” din setările de confidențialitate a fost numită „genială” de The Sun, întrucât permite distrugerea mesajelor noi după 24 de ore, șapte zile sau 90 de zile.

„Decizia asupra cât de mult se păstrează un mesaj ar trebui să fie în mâinile tale,” a spus un purtător de cuvânt al Whatsapp, potrivit sursei citate.

„Ne-am obișnuit să lăsăm o copie digitală a tot ceea ce tipărim”

„Ne-am obișnuit să lăsăm o copie digitală a tot ceea ce tipărim, fără să ne gândim măcar la asta. A devenit echivalentul unei persoane care ne urmărește peste tot și ia notițe despre tot ce am spus,” a mai spus reprezentantul aplicației de mesagerie.

„De aceea am introdus mesajele care pot dispărea anul trecut și mai recent o cale prin care fotografiile și filmulețele pot dispărea imediat după ce sunt vizualizate o dată,” a adăugat acesta.

Setarea este în momentul de față disponibilă pentru cei care și-au actualizat aplicația de Whatsapp la ultima versiune și poate fi folosită pentru toate conversațiile între două persoane.

Cum funcționează setarea „default message timer” pe Whatsapp

Opțiunea nu va schimba sau șterge conversațiile existente, așadar utilizatorii nu își vor informațiile vechi dacă decid să o activeze.

Un mesaj va fi afișat, avertizând oamenii din conversație că mesajele vor fi șterse. Notificarea va dezvălui cât timp are la dispoziție cealaltă pesoană să citească mesajele înainte ca acestea să dispară pentru totdeauna.

(Sursa: The Sun)

Lasa un comentariu