O rivală din play-out, furioasă după ce s-a întâmplat la Chindia – Viitorul. Acuzații de blat: ”Măști râzânde!”

(FOTO: Facebook/ FC Politehnica Iasi)

Chindia s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Viitorul, rezultat care i-a urcat pe dâmbovițeni deasupra liniei, în clasamentul play-out-ului.

Astfel, Poli Iași a căzut pe locul șapte, retrogradabil, în timp ce Dinamo ocupă acum poziția de baraj, relatează digisport.ro

Ciprian Paraschiv, președintele clubului din Iași, a reacționat după jocul de la Târgoviște. Oficialul moldovenilor a acuzat, voalat, că partida a fost una aranjată.

“’Măşti râzânde, puse bine pe-un caracter inimic.’ C-așa-i în fotbal”, a fost mesajul postat de Paraschiv, la care multă lume a râs.

Ce a zis Hagi la finalul partidei de la Târgoviște

Chindia s-a impus în fața unei echipe a Viitorului cu zece fotbaliști noi, față de jocul câștigat de constănțeni în weekend, chiar cu Poli Iași.

Știam că ei au un atac bun, o echipă foarte bine organizată. O echipă care șutează foarte mult la poartă. Jucătorii știau acest lucru, dar nu au reușit să blocheze șuturile lor. Jocul nostru nu a fost atât de elaborat.

Am întâlnit o echipă mult mai odihnită. Noi dăm prioritate tinerilor, jucătorii nu se nasc mari, devin mari în timp”, a declarat Gheorghe Hagi, la finalul meciului de la Ploiești.

Poli Iași joacă joi seara, de la ora 20, cu Academica Clinceni, în direct la Digi Sport 1.

Lasa un comentariu