O polițistă de 22 de ani, și-a pierdut arma de serviciu în toaleta unei benzinării din București

O polițistă din cadrul Secției 9 este cercetată de superiori după ce și-a pierdut arma de serviciu, miercuri, într-o toaletă dintr-o benzinărie, situată pe raza Sectorului 2.

Potrivit unor surse judiciare, pistolul ar fi fost luat de două persoane fără să anunțe angajații benzinăriei. Polițista și-a anunțat superiorii, iar arma a fost recuperată în mai puțin de 15 minute, după ce conducerea Sectorului 2 s-a mobilizat în regim de urgență.

Atât femeia de 20 de ani cât și bărbatul de 33 de ani care și-au însușit arma, au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În data de 15 decembrie 2021, un agent de poliție din cadrul Secției 9 Poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a intrat in toaletă unei benzinării, unde a uitat arma din dotare. În aproximativ 14 minute s-a reîntors, dar nu a găsit armamentul. Au fost alertați polițiștii aflați în teren și pe baza imaginilor a fost identificată o persoană, o femeie, care a intrat in același spațiu. În urma activităților de cercetare, arma a fost recuperată, de pe un teren viran, unde a fost aruncată, se arată într-un comunicat de presă.

Agentul de poliție care și-a uitat arma în benzinărie este încadrat în structura DGPMB din anul 2018, conform Gândul.

Citește și Militarul care a căzut de pe cal la parada de 1 Decembrie a fost dat pe mâna procurorilor

Lasa un comentariu