O minoră a fost obligată de „iubitul“ ei la nenumărate acte sexuale cu prietenii lui

O fată de doar 13 ani a devenit sclava sexuală a unui descreierat cu doar doi-trei ani mai mare ca ea. Aflată abia în clasa a şasea, fata a fost obligată de „iubitul“ ei să îi satisfacă şi pe prietenii acestuia, fie pentru bani, fie în contul unor datorii. Fiind minor, proxenetul a primit o pedeapsă uşoară. La 20 de ani, va fi din nou liber.

Faptele s-au petrecut în lunile aprilie-mai ale anului trecut. Minora locuia împreună cu mama sa, concubinul acesteia şi cinci fraţi cu vârste cuprinse între 8 şi 17 ani. După plecarea mamei la muncă în Germania, fata a dezvoltat o relaţie sentimentală cu un individ pe atunci în vârstă de 15 ani şi jumătate şi pe care îl cunoştea din copilărie. Fata a acceptat să întreţină cu băiatul relaţii sexuale la domiciliul unchiului acestuia.

Acesta a înregistrat întâlnirile cu telefonul mobil, după care a început să o şantajeze pe fată.

În luna mai 2020, i-a cerut fetei să se întâlnească cu el într-o parcare din zona grădiniţei Atelier din Tătăraşi. Acolo o aştepta, însoţit de cinci bărbaţi. Fetei i s-a cerut să întreţină cu aceştia relaţii sexuale orale, în caz contrar fiind ameninţată că mama sa va primi imagini compromiţă­toare.

Exploatarea fetei a continuat, aceasta fiind contactată îndeosebi noaptea, în intervalul 23.00-1.00, solicitându-i-se să se deplaseze la diverse locaţii din oraş, pentru a întreţine relaţii sexuale orale cu diverşi clienţi. La câteva zile după episodul din parcare, fata a fost chemată la o petrecere, unde a fost obligată să satisfacă patru bărbaţi.

Situaţia a devenit cunoscută după ce o cunoştinţă a unuia dintre clienţi i-a trimis mamei fetei filmarea unuia dintre actele sexuale.

La mijlocul lunii mai a acestui an, tânărul a fost trimis în judecată pentru trafic de minori şi porno­grafie infantilă. La acea dată, acesta se afla deja închis în penitenciarul pentru minori şi tineri de la Tichileşti, unde ispăşea o condamnare la 1 an şi 6 luni de detenţie pentru viol.

„Reţine instanţa că acesta nu prezintă empatie faţă de persoana vătămată şi nici regret pentru cele întâmplate, comportamentul său arată mai degrabă o atracţie către un stil de viaţă parazitar, pe fondul unei mentalităţi antisociale bine conturate, interesul pentru muncă şi educaţie fiind aproape inexistent“, au consemnat magistraţii Tribunalului.

Aceştia l-au găsit vinovat pentru ambele capete de acuzare, urmând să rămână la Tichileşti timp de 3 ani şi 2 luni. Pronunţată joi, sentinţa nu este încă definitivă, ea fiind supusă apelului în termen de 10 zile.

Sursa: Ziarul de Iași

Citește și ,,Nu este film horror, este real”, caz dramatic prin care au trecut doi bătrâni, confirmați cu noul coronavirus

Lasa un comentariu