O grădiniță nouă va fi construită în zona Bucium. Vezi cât va costa!

Municipalitatea ieșeană organizează o licitație pentru achiziționarea unor servicii de lucrări pentru construirea unei grădinițe în zona Bucium. Prevederea bugetară a licitației este de 4.075.813 lei, fără TVA, aproape 850.000 de euro.

Lucrările sunt finanțate printr-un program european. „Obiectivul general al proiectului este reprezentat de construirea și dotarea unei grădinițe cu 9 săli de grupă, cu un regim de înălțime parter+etaj și un funcțional coerent, adaptat standardelor actuale de sănătate publică, siguranță la incendiu, siguranță în exploatare, situată în stradela Bârnova (zona Bucium).

Îndeplinirea obiectivelor specifice ale proiectului va conduce la o mai bună satisfacere a nevoilor și așteptărilor beneficiarilor de educație, deci la o creștere a calității procesului educației, contribuind la dezvoltarea personală a copiilor și la bunăstarea societății în general, care trebuie să fie o prioritate a oricărei instituții de învățământ”, se arată în caietul de sarcini.

Proiectul trebuie implementat în termen de 36 de luni. Suprafața utilă a clădirii va fi de 706 metri pătrați. Grădinița va avea program prelungit.

Lasa un comentariu