O dubiță s-a izbit violent de un copac pe E85 în Iași

O dubiță s-a izbit violent de un copac pe E85 în Iași. Un accident în urma căruia două persoane au rămas încarcerate s-a produs pe E85 în județul Iași joi dimineață.

Două persoane aflate în interior au rămas încarcerate, dar, au fost găsite de salvatori conștiente și au fost transportate la spital.

O dubiță s-a izbit violent de un copac pe E85
O dubiță s-a izbit violent de un copac pe E85 în Iași

Accidentul s-a produs în satul Boureni din comuna Moțca.

La intervenție s-a deplasat un echipaj de descarcerare, unul de prim ajutor și unul de la Ambulanță, conform ziaruldeiasi.

Citește și Brandul Arcadia – Spitale şi Centre Medicale din Iaşi are bugetate 20 mil. euro pentru investiţii în 2021.

Brandul de servicii medicale private Arcadia – Spitale şi Centre Medicale din Iaşi, investeşte 20 mil. euro în 2021 în dezvoltare şi extindere. Acest nivel este comparabil cu cel al unor jucători mari, cu extindere naţională.

Jumătate din această sumă a fost in­vestită într-un nou spital de recu­pe­rare medicală, cu 140 de paturi, care va deschide această nişă pentru ope­ratorul medical, nevoia de astfel de servicii medicale fiind una importantă.

Brandul Arcadia – Spitale şi Centre Medicale din Iaşi

Din cadrul Arcadia fac parte în prezent un spital multidisciplinar, un spital de cardiologie intervenţională, trei centre de imagistică medicală, maternitatea şi şase centre medicale.

Arcadia  – Spitale şi Centre Medicale se situează între primii zece jucători după cifra de afaceri la nivel naţional.

Mai multe informații găsiți aici.

leave a reply