O bombă de artilerie a fost descoperită de un bărbat în timp ce se afla la scăldat

FOTO ISU Bihor

O bombă de artilerie a fost descoperită în albia unui râu de un bihorean aflat la scăldat, anunţă ISU Bihor.

Incidentul s-a produs duminică seara. Un bihorean care se scălda în apele Crişului Pietros a sunat la 112 pentru a anunţa că a descoperit în albia râului, o bombă de artilerie. Pirotehniştii s-au deplasat la faţa locului şi au izolat zona.

O bombă de artilerie a fost descoperită în albia unui râu

„În urma apelului primit prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 20.30, specialiştii pirotehnicieni ai Inspectoratului pentru Situaţi de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor au desfăşurat în comuna Bunteşti, o operaţiune de asanare a teritoriului de muniţia rămasă neexplodată. Ajuns la locul indicat de apelant, echipajul de pompieri militari a identificat o bombă de artilerie de calibru 120 de milimetri, provenită din cel de-al Doilea Război Mondial”, au anunţat reprezentanţii ISU Bihor.

Muniţia a fost ridicată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă de către echipajul pirotehnic, urmând a fi distrusă ulterior prin explozie controlată.

Sursa: mediafax.ro

Citeste si Câţiva stâlpi de electricitate doborâţi de un tren au rănit șapte persoane; trei sunt în stare gravă

Şapte persoane care se aflau la locul unui accident rutier, produs luni dimineaţa în localitatea Călimăneşti, au fost rănite, trei fiind în stare gravă, după ce au fost lovite de câţiva stâlpi de electricitate doborâţi de un tren care trecea prin zonă, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

Lasa un comentariu