O bloggeriță din Chișinău s-a aruncat de la etajul 14. Aceasta a postat un mesaj pe Instagram înainte să-și ia viața.

O bloggeriță de 24 de ani din Republica Moldova, s-a sinucis, miercuri seara, scrie presa din Chișinău. Polițiștii au anunțat că aceasta a lăsat și un mesaj de adio.

Tânăra a făcut gestul respectiv miercuri, în jurul orei 22:30. Cu două ore înainte de a se sinucide, ea a postat pe Instagram o fotografie cu fundal negru și mesajul „Sfârșit”. Ea era urmărită de 100.000 de oameni pe contul său de Instagram.

Deși locuia la etajul 9, s-a urcat la etajul 14 pentru a se arunca în gol

Bloggerița locuia împreună cu iubitul ei, însă se afla singură în casă în momentul tragediei. Deși locuia la etajul 9, ea ar fi urcat la etajul 14 al blocului pentru a se arunca în gol. Conform presei locale, medicii legiști nu au descoperit semne de agresiuni pe trupul ei și iau în calcul varianta sinuciderii.

O bloggeriță din Chișinău s-a aruncat de la etajul 14
O bloggeriță din Chișinău s-a aruncat de la etajul 14

Tânără locuia cu iubitul ei, dar acesta nu era acasă în momentul producerii tragediei. În mesajul de adio e care l-a lăsat, bloggerița își cerea iertare pentru gestul său părinților și familiei sale, dar și tuturor celor apropiați. Deocamdată, nu se știe ce anume a determinat-o pe tânără să recurgă la acest gest.

Citește și Scandal sexual în Iași! După ce și-a prins soția cu un alt bărbat în pat, a luat bâta și l-a omorât pe amant.