O barcă în care se aflau 9 persoane s-a răsturnat în Dunăre: Un tânăr de 21 de ani, dat dispărut

Un accident naval s-a produs ieri seară în judeţul olt, după ce o barcă în care se aflau nouă persoane s-a răsturnat în apele Dunării. Capacitatea maximă a bărcii era de 5 persoane.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt anunță că duminică s-a produs un accident naval pe Dunăre, în zona portului Corabia. Primele date arată că o barcă de agrement s-a răsturnat, relatează Mediafax.

În barcă se aflau 9 persoane, toate din orașul Corabia.

8 din cele 9 persoane au ieșit singure la mal, conștiente. Una dintre persoane, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul orășenesc Corabia. Cea de-a noua persoană, un tânăr de 21 de ani, nu a fost găsită.

Căutările scafandrilor au fost îngreunate de curenţii puternici

Conducătorul ambarcațiunii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit IPJ Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Județean de Transporturi Olt, Poliției orașului Corabia, echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Olt, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și polițiști din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt.

Scafandrii au încheiat căutările. Misiunea a fost îngreunată de viteza mare de curgere a apei, curenți foarte puternici și vizibilitate zero.

Lasa un comentariu