Nu toate biletele CTP au valabilitate 120 de minute

In randul iesenilor care calatoresc cu mijloacele de transport in comun exista inca neclaritati in privinta valabilitatii unor bilete, in special ale celor de 120 de minute. Doar biletele cu 1 sau 2 calatorii sunt valabile pentru 2 ore.

Confuzie in randul iesenilor care circula in mijloacele de transport in comun. Cu setul de bilete CTP nu se poate circula 120 de minute in orice mijloc de transport in comun.

”Încă din septembrie 2018, atunci când a fost introdus noul sistem tarifar, biletele de o călătorie și 2 călătorii sunt valabile 120 de minute din momentul compostării acestora, iar biletul din setul de 20 de bilete sunt valabile doar în mijlocul de transport cu care călătorul circulă.

Biletul din setul de bilete este valabil doar în mijloc de transport în care a fost compostat, spre deosebire de celelalte bilete care pot fi utilizate și pe alte mijloace de transport cu condiția să fie folosit în acele 120 de minute de minute de valabilitate.”, a declarat Carmen Ghercă, purt. de cuv. CTP Iași.

Ieșenii pot achiziționa bilete pentru mijloacele de transport în comun, atât de la tonetele de vânzare, cât și de la automatele de bilete, care se găsesc în aproape toate stațiile din oraș.

Lasa un comentariu