Nu stii ce cadou sa ii faci colegului de serviciu? Cadourile personalizate te scot din impas!

Uneori colegii de serviciu pot deveni prieteni buni, mai ales pentru ca numarul de ore petrecut impreuna cu acestia zilnic poate depasi timpul petrecut in familie. Cei care stau peste 8 ore zilnic la birou sau in aceeasi incinta, colegii care calatoresc impreuna, mananca pranzul impreuna, cu siguranta ca, daca rezoneaza si la nivel intelectual si emotional isi vor impartasi gandurile, ideile, sentimentele sau experientele de viata. Astfel se pot lega cele mai frumoase prietenii la locul de munca.

Atunci cand se apropie ziua de nastere sau ziua onomastica a colegului de birou, cu siguranta aceasta ocazie nu poate fi trecuta cu vederea, iar un cadou personalizat se va dovedi o alegere cat se poate de potrivita.

Calendar personalizat – un cadou pe care colegul de serviciu il poate folosi atat la birou, cat si acasa

Un mod inedit de a transmite un mesaj de “La multi ani” colegului de birou sau de serviciu este prin oferirea unui calendar personalizat. Acest cadou se va dovedi atat util, cat si un element de décor extrem de placut ce poate fi folosit zi de zi atat la birou, cat si acasa. Calendarele personalizate contin informatii importante despre lunile anului in curs si in plus, pot fi infrumusetate cu o fotografie, un mesaj sau numele sarbatoritului.

De aceea, un calendar personalizat este un cadou extrem de util care se poate aseza pe un perete sau, daca are magnet, pe frigider, ajutand sarbatoritii nu numai sa tina evidenta zilelor, ci si sa isi aminteasca de gestul frumos facut de colegul lor pe care acum il pot considera un adevarat prieten.

Sapca personalizata – un cadou mai personal, ce poate fi folosit in timpul liber de colegul aniversat

Cu siguranta o sapca personalizatanu se va potrivi tinutei business cu camasa si cravata, dar va reprezenta un cadou extrem de indragit de sarbatorit. Sapca personalizata poate fi purtata la munte, la mare, in concedii, poate fi purtata la plimbare, in excursiile cu familia sau la iesirile la un pahar de bere ca intre colegi, dupa orele de munca, precum si in numeroase alte contexte. Personalizarea sepcilor se poate face cu un mesaj haios sau serios, de tipul “The Boss”, “Limited edition” urmat de anul nasterii, dar si cu numele colegului de birou sau, de ce nu, cu o poza a acestuia, “furata” de pe site-ul de socializare pe care il foloseste pentru a expune fotografii din viata lui personala.

Felicitare aniversara cu nume – “cireasa de pe tort” sau elementul care vine in completarea cadoului colegului de birou

Niciun cadou nu este complet daca nu este insotit de felicitari aniversare cu nume. Felicitarile personalizate reprezinta un mod extrem de discret si de placut de a transmite un gand, o apreciere sau un mesaj de “La multi ani”, impreuna cu una sau mai multe fotografii reprezentative pentru relatia de colegialitate si de prietenie dezvoltata in timp.

Lasa un comentariu