Nu intelegea de ce sotia lui era extrem de obosita in fiecare seara. Banuia ca îl înșeală, așa că a decis sa o urmarească o zi întreagă. Cu ce se ocupa femeia:

Intr-o relatie respectul reciproc precum si increderea ar trebui sa fie neconditionate.

Insa un barbat din Japonia nu era adeptul acestor principii, iar acest lucru l-a facut sa regrete amarnic momentele in care s-a indoit de sotia lui.

Totul a inceput in momentul in care omul nu intelegea de ce sotia lui spunea in fiecare seara ca este extraordinar de obosita. Barbatul ajunsese sa creada ca femeia are o aventura, de aceea a decis ca, intr-o zi, sa o urmareasca pe tot parcursul zilei, pentru a vedea exact ce face.

Astfel, inca de la primele ore ale diminetii a fost pe urmele ei, pana noaptea tarziu. A descoperit cu stupoare ce program aglomerat are partenera lui de viata si cat de multe lucruri rezolva in fiecare zi.

Un job extrem de solicitant, dusul si preluatul copiilor de la gradinita, cumparaturi pentru familie, rezolvarea mai multor probleme administrative – acesta era programul zilnic al femeii.

Barbatul a inceput sa planga atunci cand si-a dat seama cat de gresit si-a judecat sotia, si acum planuieste sa se revanseze si sa se schimbe complet.

Sursa: ziareonline.ro

Lasa un comentariu