”Nu ai BAC, nu ai licență PRO, nu ai citit două cărți!”. Cel mai dur atac la adresa lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi (39 de ani) nu a reușit din postura de selecționer să califice naționala României la Euro 2020, turneu care va fi găzduit și de București, astfel că și-a atras multe critici, relatează digisport.ro

Cel mai dur atac lansat la adresa fostului fotbalist vine din partea unui alt fost mare fotbalist. Sunt însă și oameni din fotbal care sunt de partea lui Rădoi.

Cel mai dur atac la adresa lui Mirel Rădoi: ”Această meserie nu se învață pocnind din degete!”

Marcel Pușcaș, acum liber de contract după ce a plecat de la FC U Craiova 1948, unde a fost președinte, spune că Rădoi este acum mai mult o ”imagine” și că nu era nimerit pentru o astfel de provocare.

„Dacă Isăilă ar fi avut același parcurs ca Rădoi la naționala de tineret ar fi fost adus la prima reprezentativă? Nu! Rădoi a fost peste Isăilă că fotbalist, dar nu neapărat că antrenor.

Ce anume ai ales ca selectioner? O imagine! Și atunci nu te poți aștepta la alte rezultate cu o imagine… Acesta meserie nu se învață pocnind din degete!

Nu ai BAC, nu ai licență PRO, nu ai citit două cărți! Dacă nu ai BAC-ul luat de la 18 de ani, de când a terminat liceul, până la 37 de ani, înseamnă că nu prea ți-au trecut cărți prin mâna!”, a spus Pușcaș, la Pro X.

Marcel Pușcaș, atac dur la Mirel Rădoi: ”Nu poți spune că te-a antrenat Olăroiu 7 ani de zile și aplici ce ai învățat de la el cu Islanda”

Mai mult, Marcel Pușcaș spune și de ce Rădoi nu a reușit să se impună ca selecționer.

”Nu spun că ele (n.r. – cărțile) sunt esențiale, dar sunt necesare. Ai jucat fotbal, ai învățat de la alții… Un ‘urechist’, un lăutar! Că lăutarul asta face. El nu a terminat Conservatorul, dar cânta pe la nunți și petreceri și e aplaudat.

Când e nevoie să intri în profunzime, în psihologie sau pedagogie și e nevoie de decizii rapide, te formează și cărțile! Nu poți spune că te-a antrenat Olăroiu 7 ani de zile și aplici ce ai învățat de la el cu Islanda.

Iată că nu ține”, a mai spus Marcel Pușcaș.

Lasa un comentariu