Noul prototip Tesla merge cu 320 km pe oră și are un spoiler retractabil

Noul prototip Tesla: merge cu 320 km pe oră și are un spoiler retractabil. Compania testează o nouă variantă de înaltă performanță a sedanului complet electric pe circuitul Laguna Seca din California.

Având culoarea roșie, noua variantă vine echipată cu o „aripă reglabilă încorporată în portbagaj”. Timpii înregistrați de noul model S Plaid în jurul Lagunei Seca sunt extrem cei mai buni din clasa sa, potrivit Intersting Engineering.

Citește și În acest an USAMV oferă mai multe locuri pentru admitere.

Noul prototip Tesla merge cu 320 km

Cu toate acestea, nu se știe dacă spoilerul retractabil se va regăsi și în modelul complet de producție.

Noul prototip Tesla merge cu 320 km pe oră, având o autonomie de 628 de kilometri. Poate ajunge de la 0 la 97 km / oră în 1,99 secunde și are 1.020 cai putere. Potrivit site-ului Tesla, este programat să fie livrat în august sau septembrie.

Mai multe informații aici descopera.ro.

Citește și O mamă și-a înjunghiat fata de 11 ani și apoi a vrut să se sinucidă. Aceasta avea o carieră de succes.

O mamă și-a înjunghiat fata de 11 ani, iar apoi a vrut să se sinucidă, miercuri dimineață. Caz șocant în localitatea Popești-Leordeni, din județul Ilfov.

Fetița era acasă cu ambii părinți. Într-un acces de furie, femeia a atacat-o cu un cuțit, iar tatăl a intervenit. Copilul a fost dus la un spital din București. Aceasta are multe răni, dar starea ei este stabilă.

Imediat după ce și-a înjunghiat copilul, femeia a încercat să se sinucidă. Ea este în stare gravă și a fost dusă la spital de medicii de la ambulanța București-Ilfov.

Femeia era conştientă, dar, potrivit unor surse medicale, a pierdut mult sânge. Iar acum se află la Terapie intensivă. Este intubată, în stare gravă. 

leave a reply