Noul Mercedes EQV: Top elemente de confort si variante de personalizare

Atunci când vrei să îți cumperi o mașină nouă, ai în vedere multe criterii pe care aceasta trebuie să le îndeplinească, pentru a fi complet mulțumit cu alegerea ta.

Printre cele mai importante aspecte legate de o mașină se numără atât confortul pe care aceasta îl oferă, cât și diversele variante de personalizare.

Pe lângă dotările tehnice de calitate și stilul bine definit, Mercedes EQV dispune de un grad de confort extrem de ridicat, menit să îți satisfacă toate cerințele. 

O dotare deosebită care sporește confortul modelului EQV este trapa culisantă panoramică, care asigură o atmosferă caldă, plăcută și luminoasă în interior. Aceasta poate fi acționată electric în partea frontală, ceea ce creează posibilitatea unei ventilații suplimentare, dar şi posibilitatea de a crea un mediu ambiental special.

Noul model EQV dispune și de un sistem de sunet Surround Burmester performant, care sporește confortul și atmosfera din interiorul automobilului, prin sistemul de amplificare ce este sincronizat cu sistemul de difuzoare. În plus, cei 640W care sunt produși de 15 difuzoare și un difuzor Bass-reflex oferă un ambient sonor pe mai multe canale pentru fiecare pasager.

Deoarece confortul pasagerilor din spate este extrem de important, noul model EQV dispune de un pachet de masă format dintr-o masă rabatabilă și mobilă, suuporturi de pahare în pereții laterali, plasele din spatele scaunelor din față și din spate, dar și prizele de 12 V.

Astfel, pasagerii aflați pe bancheta din spate a mașinii pot savura o gustare sau pot chiar să lucreze.

Noul model EQV oferă și un pachet cușetă, destinat confortului sporit al pasagerilor. Astfel, bancheta din spate se poate transforma într-un pat confortabil, având dimensiunea de 1,93 m x 1,35 m.

Consola centrală cu compartimentul de răcire integrat, cotiera tapițată, unitatea Multimedia cu 2 porturi USB, spațiul de răcire de 3,2 l, dar și prizele de 230 V, respectiv de 12 V au rolul de a crește calitatea timpului petrecut în mașină de către șofer și pasageri, oferind atât confort, cât și o ambianță prietenoasă.

Hayon-ul cu tehnologie Easy-Pack se închide și se deschide doar printr-o apăsare de buton, utilizând fie tasta de pe cheia mașinii, fie prin mânerul de deblocare.

Pentru a spori confortul și siguranța, dar și pentru a reduce riscul de deteriorare, hayonul Easy-Pack conține și un sistem de identificare a obstacolelor și poate fi oprit în orice poziție. 

Închiderea hayonului este similară cu procesul de deschidere, fie prin tasta de pe cheia autovehiculului, fie prin mânerul de deblocare. 

Pentru că siguranța și confortul șoferului și ale pasagerilor sunt extrem de importante, noul model EQV este dotat cu suspensie pneumatică AIRMATIC, care se adaptează pentru orice drum, de la autostradă și până la drumurile cele mai denivelate. 

În ceea ce privește multiplele variante de personalizare ale modelului EQV, șoferii pot alege dintr-o paletă amplă de culori de vopsea, roți, tapițerii, dar și elemente decorative precum cele cu aspect de dungi duble, din aluminiu șlefuit închis sau cu aspect lac de pian, negru.

Dotările speciale și posibilitățile variate de personalizare ale noilor modele electrice Mercedes-EQV sunt destinate atât șoferilor, cât și pasagerilor acestora.

Te invităm să descoperi noul model EQV de la Mercedes-Benz, la Auto Schunn România, dealer autorizat Mercedes-Benz cu reprezentanţe în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Iar dacă doreşti să descoperi întreaga gamă de vehicule electrice Mercedes-EQ, tot la Auto Schunn România te aşteaptă toate modelele din această gamă, plecând de la primul SUV electric Mercedes EQC, compactele electrice, dar şi vârful de gamă al brandului german, Mercedes EQS.

Lasa un comentariu