NOUL JEEP COMPASS DISPONIBIL PRIN AUTOPADOVA

INTERIOARE NOI

Interiorul noului Compass a fost regândit integral, iar acum este descris de linii mai incisive, o consolă mai elegantă și spații mai ample. Volumul de depozitare a fost mărit de la 2.8 litri la 7.2 litri, pentru a acomoda toate obiectele necesare vieții de zi cu zi.

TEHNOLOGII DE ULTIMĂ ORĂ

Noul Compass introduce inovații în universul mărcii Jeep®, cum ar fi sistemul 10.1” Uconnect™, echipat cu noul sistem de operare cu o viteză de 5x mai mare, conectivitate 4G securizată și personalizare în detaliu a aplicațiilor și meniurilor disponibile. Este disponibil acum și noul instrumentar de bord color digital de 10.25”, oferit în exclusivitate cu asistentul vocal Hey Jeep®.

NOI SISTEME DE SIGURANȚĂ ȘI ASISTENȚĂ

Noul Jeep® Compass este echipat cu cea mai nouă generație de tehnologii de siguranță și asistență (ADAS), precum Traffic Sign Recognition, pentru recunoașterea semnelor de circulație, sau Intelligent Speed Assist, care ajustează viteza la limitele legale.

UN NOU LOOK

Un icon urban veritabil, Compass primește acum noi linii de design, iar toate privirile sunt asupra lui. Noul design al farurilor îi oferă noului Compass o imagine mai puternică, în timp ce bara și grila cu 7 fante au fost complet redesenate.

Autopadova

Sos Iasi-Letcani, DN.28 KM 61 , IASI

Tel. 0232.213.230

0757.800.900

contact@autopadova.ro

Lasa un comentariu