Noul coronovarius loveşte în plin în Copou! Cine sunt seniorii testaţi pozitiv! Un jucător a fost trimis în izolare deşi rezultatul a fost negativ!

UPDATE: Rezultatele testării de vineri pentru Frăsinescu, Mensah și Ciofu sunt tot pozitive. Menționăm că toți cei trei jucători sunt asimptomatici, relatează ziarulevenimentul.ro

De parcă n-ar fi avut suficienţi jucători cu probleme medicale înaintea jocului de sâmbătă cu Sepsi Sf. Gheorghe, programat de la ora 16:30 în Copou, antrenorul Daniel Pancu a mai primit veşti proaste şi după testarea efectuată joi. Portarul Teo Axinte a mers la test încă de miercuri, de cum s-a întors de la lotul naţional de tineret, unde mai mulţi jucători au fost descoperiţi pozitiv. Rezultatul tânărului portar ieşean a fost negativ, însă, la recomandarea DSP, Axinte a fost trimis în izolare, aşa că titularul pentru jocul cu Sepsi va fi ales între Bosz şi Brânză.

Rezultatele a trei dintre jucătorii care au efectuat joi testarea au fost însă pozitive! „În mod normal ar fi trebuit să ne testăm la finalul săptămânii viitoare, când s-ar fi împlinit cele 14 zile de la precedenta testare. Însă, dat fiind faptul că am avut cazuri pozitive şi că ne preocupă să avem un lot sănătos şi să nu-i punem în pericol pe ceilalţi parteneri de întrecere, am ales să mergem la laborator şi înaintea meciului cu Sepsi. Din nefericire, în contextul epidemiologic în care ne aflăm, în care răspândirea virusul SARS-CoV-2 se face şi la nivel comunitar, am primit şi rezultate pozitive”, a declarat preşedintele Ciprian Paraschiv într-un comunicat pe site-ul oficial al grupării din Copou, comunicat în care se mai precizează: „Clubul nostru a informat deja autorităţile cu privire la rezultatele testării şi aşteptăm deciziile privind desfăşurarea activităţii la CSM Politehnica Iaşi”.

Conform unor surse din cadrul clubului ieşean, cei doi jucători din lotul echipei mari sunt Frăsinescu şi Mensah. Ei au repetat vineri testul şi speră ca rezultatul să fie negativ pentru a merge şi sâmbătă dimineaţă la al treilea test în urma căruia, dacă ar fi tot negativ, ar reveni în cadrul lotului.

Lasa un comentariu