Nou focar Covid la Spitalul de Neurochirurgie, iar opt unități de învățământ și-au suspendat cursurile

La Spitalul de Neurochirurgie din Iași, a fost înregistrat un nou focar de Covid-19, unde, patru pacienți sunt infectați cu virusul Sars CoV-2.

Persoanele pozitive au fost izolate într-o altă secție a spitalului și s-a decis igienizarea salonului unde a fost localizat focarul, scrie radioasi.ro.

Pe de altă parte, ieri, în municipiul Iași, opt unități de învățământ își desfășoară orele în sistem online, a menționat purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică, Marius Viocescu.

Marius Voicescu: ”În ceea ce privește numărul unităților care au cursurile suspendate din cauza confirmării cazurilor de infectare, putem menționa 8 astfel de unități: Colegiile Naționale Emil Racoviță, Garabet Ibrăileanu și Vasile Alecsandri, Colegiul Economic Administrativ, iar alte unități de învățământ care au cursurile suspendate de mai multe zile, vorbim de Grădinița cu Program Prelungit nr. 8 din Iași, cea cu Program Normal nr. 20, structura Grădiniței cu Program Prelungit nr. 8, de asemenea Grădinița nr. 18 și Școala Postliceală Sanitară Aprendis din Iași.”

În județul Iași sunt infectați cu virusul Sars CoV-2, 300 de cadre didactice, 1,200 de elevi și 45 de studenți.

Lasa un comentariu