Noi informații în legătură cu heroina vândută de interlopii Corduneanu

Profitând de arestarea dealerilor de heroină din Iaşi, feciorul liderului interlop Costel Corduneanu încerca să se impună pe piaţa drogurilor grele din oraş şi îşi găsise furnizori în raiul traficanţilor de acest gen din ţară: cartierul Ferentari din Bucureşti.

Alex Corduneanu a ascuns heroina în zona organelor genitale pentru nu a fi prins

„Ziarul de Iaşi” a obţinut date în exclusivitate din referatul de arestare întocmit de DIICOT pe numele fiului şefului clanului Corduneanu. Alex Corduneanu se află în prezent în arest şi este acuzat de trafic de droguri de mare risc după ce a fost prins cu unul dintre cele mai periculoase droguri de pe piaţă: heroină.

Râşniţă şi fragmente de marijuana

Potrivit informaţiilor obţinute de ziar, Alex Corduneanu (30 de ani), Marcel Cătălin Rusu (32 de ani) şi Ovidiu Ciobanu (38 de ani) au fost prinşi de poliţiştii din Vaslui pe 8 noiembrie. Cei trei se aflau într-o maşină marca Seat, de culoare roşie, şi veneau înspre Iaşi. Când au fost legitimaţi, asupra lui Rusu, poliţiştii din Vaslui au descoperit o râşniţă şi fragmente de marijuana, din acest motiv la faţa locului fiind chemaţi poliţiştii de la Antidrog.

Au continuat cercetările şi oamenii legii au descoperit în maşină cinci foi scrise de mână cu instrucţiuni referitoare la creşterea şi îngrijirea plantelor de canabis. De asemenea, în buzunarul lui Ovidiu Ciobanu au fost descoperite două capsule de metadonă de 40 mg, precum şi trei reţete în limba franceză eliberate pe numele individului de un anume „Docteur J. Azuar”.

Poliţiştii aveau însă bănuiala că indivizii au şi mai multe droguri asupra lor, aşa că i-au dus la sediu. „S-a procedat la efectuarea unui control corporal amănunţit, moment în care asupra numitului Corduneanu Alex, în chiloţi, respectiv în zona organelor genitale, a fost identificat un pacheţel plastic de formă ovală, ce conţinea în interior o substanţă pulverulentă de culoare maro, suspectă a face parte din categoria substanţelor aflate sub control naţional”, se arată în referatul de arestare.

Profit de 100.000 de lei

Alex Corduneanu a spus ofiţerilor că substanţa este heroină şi că a cumpărat-o din cartierul Ferentari, Bucureşti. De asemenea, individul a precizat că cele 33,9 grame de heroină erau pentru consum propriu. Anchetatorii de la DIICOT Iaşi nu l-au crezut pe Corduneanu şi au obţinut acces în convorbirile sale telefonice. Au aflat, astfel, că Alex vindea drogul „unui grup restrâns de prieteni”.

Citiți mai multe în ziaruldeiasi.ro

Lasa un comentariu