Niculina Stoican a povestit despre relația pe care o are cu fiul ei: „Noi nu am avut niciodată…”

Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Dacă viața ei profesională este cunoscută de foarte multă lume, cea personală este ținută destul de secretă. Nu multă lume știe faptul că interpreta are un fiu în vârstă de 28 de ani, Vlad. Aceasta a vorbit recent despre relația pe care o are cu băiatul ei.

Interpreta de muzică populară a declarat că este mândră de modul în care a evoluat băiatul ei.

„Băiatul meu are 28 de ani. El își vede de drumul și de viața lui. Am reușit prin educația pe care i-am dat-o să dau societății și țării un om de nădejde, un om care își vede de viața lui, care nu este dependent de mine, care poate să facă bine în jur.’, a spus aceasta pentru SpyNews.

Aceasta a declarat că la momentul actual, fiul ei i-a îndeplinit toate așteptările. Niculina îl descrie ca fiind un bărbat frumos la minte și la suflet.

„Asta mi-am dorit foarte tare, ca el să aibă un echilibru, să fie frumos la minte și la trup. (…) Vlad este amprenta noastră. pentru noi, din momentul în care s-a născut Vlad, multe schimbări au fost. Pentru noi a fost definiția vieții noastre. Totul s-a învârtit în jurul lui’, a mai spus ea pentru sursa citată.

Lasa un comentariu