Nicolo Napoli vrea să plece de la Iași

Tensiunile continuă la Politehnica Iași, chiar și după victoria cu Dinamo, care a făcut ca echipa din Copou să rămână în cărți pentru evitarea retrogradării.

Antrenorul Nicolo Napoli amenință cu demisia, după ce primarul Mihai Chirica promisese că partea financiară se va îmbunătăți, dacă Poli bate pe Dinamo, dar acest lucru încă nu s-a întâmplat, iar jucătorii sunt nemulțumiți.

„Am venit cu inima deschisă la Poli Iași și sunt convins că putem face lucruri bune. Aștept să ne întâlnim cu toții. Cu domnul primar, cu președintele, cu jucătorii, cu domnul Ambrosie, cu domnul Antohi. Să vedem ce se poate întâmpla, ce nu se poate întâmpla. Da, este posibil să plec. Nu pot să rămân dacă nu se știe ce se va întâmpla. Nu pot să rămân dacă nu este liniște. Nu pot lucra cu jucători străini care sunt nemulțumiți de situația financiară. Domnul primar ne-a dat asigurări că va fi bine, iar eu cred că se poate. Dar eu vreau o siguranță din acest punct de vedere”, a declarat pentru ProSport antrenorul Nicolo Napoli.

Despre promisiunea edilului a vorbit și președintele Ciprian Paraschiv.

„Jucătorii și staff-ul tehnic m-au rugat să transmit gândurile lor frumoșilor fani ai Politehnicii și celor care răspund de soarta singurei echipe locale de primă ligă. Astfel, băieții îl roagă pe domnul primar al municipiului Iași să vină în vestiar din nou, până la deplasarea pentru meciul de la Clinceni, și să anunțe concret cu ce poate ajuta municipalitatea. Neplătiți de ceva timp, jucătorii susțin că înaintea meciului cu Dinamo domnul primar le-a promis că va fi bine din punct de vedere financiar dacă vor obține un rezultat pozitiv.

De asemenea, fotbaliștii solicită membrilor Consiliului Director să vină în vestiar să-i cunoască, vor să afle soluțiile CD pentru susținerea campaniei de menținere în Liga I.

Am adus aspectele amintite la cunoștința Primăriei Municipiului Iași și Consiliului Director, în speranța că toată lumea va sprijini menținerea simbolului Iașului în elita fotbalului românesc”, spune Paraschiv.

Lasa un comentariu