Niciun pat liber la ATI, la Iaşi. Cinci decese de COVID în weekend

Ieri, erau ocupate toate cele 67 de paturi ATI, dintre care 9 la Spitalul de Boli Infecţioase, 18 la Spitalul Mobil Leţcani, 6 la Spitalul de Pneumologie, 6 la Spitalul Municipal Paşcani, 5 la Spitalul de Recuperare, 7 la Spitalul CF Iaşi şi 16 la Spitalul de Neurochirurgie.

Toate cele patru paturi ATI de la Spitalul „Parhon”, suport pentru bolnavii care au nevoie de asistenţă medicală de specialitate, erau ocupate. De asemenea, sunt 21 de bolnavi confirmaţi pozitiv cu coronavirus şi care fac dializă în cadrul spitalului. Cele două paturi ATI de la Maternitatea „Elena Doamna”, centru suport COVID-19 pentru gravide, nu erau ocupate, scrie ziaruldeiasi.ro.

Conform raportării de duminică, 13 decembrie, mai erau libere 174 de paturi pentru cazurile confirmate în spitalele suport COVID din judeţ, cele mai multe la Spitalul CF Paşcani, unde sunt 64 de paturi neocupate, urmate de cele 37 de la Spitalul Hârlău, 21 la Spitalul CF Iaşi, 15 la Spitalul Militar, 12 la Spitalul de Boli Infecţioase, 10 la Spitalul Mobil Leţcani, 6 la Spitalul de Recuperare, 5 la Spitalul „Sf Spiridon” şi 4 la Spitalul de Pneumologie.

Lasa un comentariu