Nelu Tătaru: Închiderea țării nu este o soluție

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, nu crede că soluţia pentru a scăpa de pandemie este o nouă carantină la nivel național. El a făcut încă un apel la oameni să respecte regulile de distanţare şi protecţie pentru a diminua extinderea acestui virus, relateaza digi24.ro

Reporter: Sunt unii specialişti care spun că ar trebui să ne închidem o lună să scăpăm de această pandemie. Ce părere aveţi?

Nelu Tătaru: Să ne închidem o lună? Sunt specialişti care cred că ar trebui să ne închidem două luni.

Din punctul meu de vedere cred că ar trebui să respectăm nişte restricţii pe care le-am impus încă de la începutul acestei pandemii şi să ne gândim la cei de lângă noi care nu mai sunt din cauza acestei pandemii, să ne gândim la cei care suferă şi să ne gândim la un corp medical care în acest moment şi ei sunt cu credinţa în suflet şi în acest moment sunt aceiaşi de la începutul acestei pandemii şi merg în continuare şi ţin să le mulţumesc încă o dată aici în faţa dumneavoastră.

Suntem împreună suntem acolo şi eu sper ca cei care ne furnizează aceste cazuri şi care înainte de a ajunge în spital nu cred în aceste cazuri să-şi reaşeze un pic atât atitudinea, cât şi discursul.

Lasa un comentariu