Video viral! Bătăie violentă între doi elevi în sala de clase. Poliția s-a autosesizat

Un filmuleţ în care doi elevi de la o şcoală din Tecuci apar lovindu-se extrem de grav, cu lovituri puternice a devenit viral pe rețelele de socializare. Totul s-a întâmplat sub privirile colegilori, unii dintre ei amuzându-se copios. Poliţiştii din Galaţi au întocmit un dosar penal în urma apariției acestui video viral, iar o anchetă a fost demarată şi la nivelul şcolii.

Incidentul s-a petrecut înaintea vacanţei de vară, la Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie din Tecuci, în timpul unei pauze.

VEZI VIDEO AICI

În urma apariţiei acestor imagini, miercuri, IPJ Galaţi a transmis că a demarat o anchetă şi a deschis un dosar penal.

În urma apariţiei în spaţiul public, pe un site de socializare, a unei filmări în care doi adolescenţi se lovesc, intr-o sală de clasă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, cercetările urmând să stabilească identitatea persoanelor care apar în imagini şi împrejurările în care s-a produs incidentul.”.

FOTO-VIDEO: Accident cu două victime încarcerate pe raza comunei Leţcani

Accident cu două victime încarcerate pe raza comunei Leţcani. Accidentul s-a petrecut în faţa dealerului auto Sandra Trading. Şoferul care se afla la volanul betonierei afirmă că se deplasa dinspre Leţcani spre Iaşi. Autoturismul Dacia se deplasa din direcţia opusă.

La efectuarea manevrei la stânga, pentru a intra la Sandra Trading, şoferul din maşina Dacia nu a acordat prioritate şi a intrat în faţa betonierei. Din cauza greutăţii maşinii, betoniera a frânat brusc, dar nu a putut evita accidentul. La locul intervenţiei au fost direcţionate două autospeciale de intervenţie.

Citește și Primul caz de Tulpina Delta a ajuns şi la Iaşi. 

Lasa un comentariu