VIDEO! Petrecere cu topoare și manele în București

Petrecere cu topoare și manele în București! O înregistrare video postată de Sindicatul polițiștilor Europol pe Facebook a șochat pe toată lumea. Mai mulți bărbați flutură în aer furci și topoare, susținând că ”așa vor arăta de acum petrecerile în societatea românească”.

Conform sursei citate, înregistrarea video a fost realizată într-un cartier din București. Ccel care ar fi organizat petrecerea de ”jmecheri” ar fi fost Petre Gemaru, ”încă un lider de interlopi”.

Polițiștii vor să tragă un semnal de alarmă în privința unor modificări legislative, care, în opinia lor, favorizează apariția unor astfel de incidente în spațiul public.

De asemenea, sindicalișii afirmă că ultima modificare a Codului penal a ușurat activitatea interlopilor, care ”pot circula acum nestingheriți cu arme albe, de toate felurile, în portbagaje și autoturismele de lux pe care le conduc”.

Petrecere cu topoare și manele. Au fost date 11 amenzi

După apariția acestor imagini în spațiul public, Poliția Capitalei a transmis un comunicat de presă în care anunță că au fost date 11 amenzi în cuantum total de 16.000 de lei.

Mesajul complet al celor din sindicatul Europol aici.

Citește și Un ieșean şi-a omorât concubina, în timp ce era arestat la domiciliu.

Un ieşean de 56 de ani şi-a omorât concubina după ce a bătut-o cu sălbăticie în urma unor certuri. El era arestat la domiciliu deoarece fusese prins băut la volan. Femeia de 51 de ani a fost lovită, iar după necropsie, cei de la Institutul de Medicină Legală şi-au dat seama că a fost omorâtă în urma loviturilor.