VIDEO! O maşină a plonjat în barajul de la Mihăileşti. „Uite-l p’ăla, bă, cum a căzut!”

Pompierii din Giurgiu au intervenit, duminică, după ce o mașină a plonjat în barajul de la Mihăilești. Bărbatul a fost scos din apă de oamenii care au văzut întreaga scenă și ulterior a fost transportat la spital. Totodată, polițiștii din Bragadiru împreună cu reprezentanți ai Apelor Române au procedat la scoaterea autoturismului din apă.

O maşină a plonjat în barajul de la Mihăileşti

Incidentul a avut loc duminică după-amiază. „Astăzi 12 iunie a.c., în jurul orei 12.26, polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a părăsit partea carosabilă și a plonjat în lacul de acumulare Mihăilești, pe sensul de mers către Mihăilești. Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Bragadiru pentru efectuarea activităților din competență”, au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

Bărbatul a fost transportat la un spital din București. Până la sosirea echipajelor, martorii au ancorat mașina cu o chingă pentru ca aceasta să nu se scufunde în totalitate.

Citeşte întreaga ştire: VIDEO | O maşină a plonjat în barajul de la Mihăileşti. Șoferul a fost transportat la spital


Citeste si VIDEO. Străzi inundate şi copaci doborâţi la Iaşi, în urma unei furtuni puternice

Mai multe străzi au fost inundate, duminică seară, în municipiul Iaşi, în urma ploilor abundente, iar mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt, unii căzând pe autoturisme parcate.

Cel mai afectat a fost cartierul Tătăraşi din municipiul Iaşi, unde traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate.

De asemenea, mai multe maşini au fost avariate de copaci care s-au prăbuşit din cauza vântului, fiind rupte şi cabluri de pe stâlpi.

Lasa un comentariu