VIDEO Incident cu trotineta electrică. O tânără a izbit atât de puternic o mașină parcată, că a mișcat autovehiculul

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui bloc din Regie surprind o trotinetă condusă de o tânără care izbește puternic o mașină parcată, scrie gandul.info.

Asftel, camerele de supraveghere ale unui bloc din Regie surprind tânără pe o trotinetă electrică se izbeşte cu atât de multă putere într-o maşină parcată încât mişcă autovehiculul de pe loc. Din fericire, tânăra nu s-a ales cu răni serioase şi şi-a putut continua drumul.

Proprietarul maşinii a avut însă o surpriză neplăcută când s-a trezit. Capota autovehiculului a fost îndoită şi trebuie schimbată. Incidentul s-a petrecut în dimineaţa zilei de 28 iulie, ora 4:36

.„Recunoaste cineva pe domnisoara după mulajul lasat pe masina? Cred ca trebuie chemata la o reconstituire sau doua. Proprietarul mașinii vrea oricum sa schimbe capota și sa i-o lase amintire după o noapte de neuitat.
Din TOP-ul trezirilor de dimineață, undeva prin Regie. Sa nu râdeți, pentru ca, din ce văz, înțeleg ca ar fi mai tare decat cafeaua”, se arată într-o postare a unui utilizator de Facebook.

Lasa un comentariu