VIDEO Accident teribil: Un șofer de 14 ani a luat cheile părinților în timp ce aceștia dormeau. Cinci adoleșcenți au murit

Un terbil accident a avut loc duminică dimineața, la ora 4:36, în oraşul Novocerkassk din Rusia. Conform publicității locale 1rnd.ru, un Hyundai Solaris, în care se aflau șase adolescenţi, cu vârste de 13 şi 14 ani a intrat cu viteză într-un copac de pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de puternic, încât toată partea laterală stângă a maşinii este de nerecunoscut, iar volanul a ajuns pe scaunul pasagerului. Trei băieţi şi două fete au murit pe loc. Singurul supravieţuitor este un băiat de 15 ani, care se afla pe bancheta din spate. Adolescentul este în comă la spital.

Surse din anchetă citate de 1rnd.ru spun că totul a început în seara zilei de 17 aprilie, când cei șase adolescenți s-au adunat pentru a sărbători ziua de naștere a unuia dintre ei, care împlinise 14 ani. Acesta din urmă a mers acasă, a luat cheile mașinii în timp ce părinţii dormeau și și-a invitat amicii la o plimbare, noaptea prin oraș.

Lasa un comentariu