VIDEO: Accident deosebit de grav cu cinci victime. Unul dintre şoferi ar fi fugit de la faţa locului

Un accident deosebit de grav a avut loc astăzi în localitatea Oglinzi din judeţul Neamţ. Cinci persoane, care se aflau într-un taxi, au fost rănite după ce un microbuz a lovit puternic maşina. 

Din primele informaţii se pare că şoferul microbuzului a fugit de la faţa locului. În sprijinul forţelor de intervenţie au mai fost trimise de la Piatra-Neamţ un echipaj SMURD-TIM şi un echipaj cu autospeciala de transport victime multiple, potrivit lt. Irina Popa, ofiţerul de presă al ISU Neamţ. 

VEZI VIDEO AICI. Accident deosebit de grav

În autoturism se aflau 5 persoane, conducătorul auto şi 4 pasageri (un bărbat şi 4 femei). La sosirea pompierilor, trei persoane se aflau în autoturism, dintre care una era încarcerată. Două persoane au fost scoase din autoturism de către participanţii la trafic. Pompierii au scos din autoturism cele trei persoane care se aflau în autoturism. Toate victimele au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, ulterior fiind preluate şi transportate de echipajele medicale la spital. Pompierii au asigurat măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor şi vor curăţa/degaja carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier, pentru reluarea traficului rutier”, potrivit aceleiaşi surse, citate de către zch.ro

Citește și VIDEO Tineri urmăriți de polițiști cu focuri de armă din Botoșani până în Suceava.

Lasa un comentariu