Vânzătoare înjunghiată pentru că nu a dat băutură pe datorie

O femeie de 41 de ani din satul Cuculeasa, comuna Ziduri a fost atacată cu un cuţit chiar în propriul magazin, de un bărbat de 36 de ani. Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice și a intrat în magazinul femeii cerându-i băutură pe datorie.

Pentru că avea deja multe datorii strânse, femeia l-a refuzat, văzând că acesta era deja băut. Enervat că a fost refuzat, bărbatul s-a năpustit asupra femeii cu un cuţit, provocându-i mai multe răni la cap şi la gât. Ulterior, a plecat acasă unde a încercat să se înjunghie în inimă cu acelaşi cuţit. Ambii au fost preluaţi de ambulanţe şi aduşi la spital.

„La U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate două persoane care au suferit leziuni în urma unei agresiuni. Este vorba despre o femeie în vârstă de 41 de ani şi de un bărbat în vârstă de 36 de ani. Femeia a suferit plăgi prin înjunghiere la nivelul scalpului şi gâtului iar bărbatul a suferit plăgi, prin înţepare, la nivelul toracelui stâng. Cele două victime sunt stabile, conştiente, în curs de investigare”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean Buzău.

Lasa un comentariu