Un român susţine că este fiul nelegitim al prinţului Charles și că are testul ADN

Un român susţine că este fiul nelegitim al prinţului Charles şi vrea să fie recunoscut de acesta, potrivit adevarul. Acesta a devenit viral pe TikTok şi Facebook după ce s-a filmat în faţa Palatului Buckingham, în Londra.

Bărbatul spune în video că are acte şi analize care atestă că ar fi fiul lui Charles de Wales. El susţine că acum 49 de ani, prinţul a lăsat-o însărcinată pe mama sa, în Sighişoara, dar nu a vrut niciodată să îl recunoască.

Susține că este fiul nelegitim al prinţului Charles

„Am acte doveditoare cu ADN cum că eu aş fi fiul prinţului Charles. Pentru că acum 49 de ani, la Sighişoara, prinţul Charles a avut o relaţie amoroasă cu maică-mea, a lăsat-o însărcinată şi nu a vrut să mă recunoască niciodată. Şi acum am venit aici la castel pentru a-mi cere drepturile ca fiu, să mă recunoască ca fiu. Father, father! Papa! Help, help!”.

Postarea a strâns peste 280.000 de vizualizări în 14 ore după ce a fost publicată, aproape 3.000 de reacţii şi peste 800 de comentarii. Majoritatea celor care comentează sunt ironici.

Vezi și POVESTI DE SUCCES | CODRINA APOSTOL.

A absolvit Facultatea de Filosofie și Științe Social Politice, și-a dorit să fie analist politic și să lucreze în diplomație. A profesat mulți ani în statistică electorală în Grecia. Însă viața a readus-o acasă unde trăiește o adevărată poveste de dragoste. Este povestea de succes a Codrinei Apostol, care de la pasiunea pentru make-up a reușit astăzi să fie una dintre cele mai de succes creatoare de conținut din mediul online. Are peste 60.000 de urmăritori, iar în fiecare zi îi uimește pe tinei cu momente reale din viața sa și cu fotografiile sale originale.

Lasa un comentariu