Un român drogat a călcat cu maşina doi poliţişti. Ulterior, acesta a intrat într-un stâlp

După ce a consumat stupefiante, un român a călcat cu maşina doi poliţişti italieni. Bărbatul de 35 de ani, aflat sub influenţa substanţelor interzise a tras vehiculul pe banda de urgenţă şi a decis să se culce lângă acesta.

Un român drogat a călcat cu maşina doi poliţişti

Doi agenţi de la poliţia rutieră l-au trezit pe român, care speriat s-a urcat la volan. Individul a pornit motorul şi a apăsat pedala de accelaraţie fără să ţină cont de cei doi poliţişti. Unul dintre ei a fost lovit, iar al doilea a fost urcat pe capotă şi târât aproape 10 metri.

Deşi răniţi, cei doi agenţi au pornit în urmărirea bărbatului. Din cauza vitezei excesive, românul a pierdut controlul vehicului şi a intrat într-un stâlp. Bărbatul a continuat să se zbată şi să îi atace pe poliţişti, însă oamenii legii au reuşit să îl reţină. Românul este acum cercetat pentru tentativă de crimă, rezistenţă la arest, vătămare corporală şi deţinere ilegală de droguri.

Mai multe citiți aici.

(Foto) Ţigarete de contrabandă transportate cu taxiul

Ţigarete de contrabandă transportate cu taxiul! Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un tânăr, cetăţean român, care transporta în bagajele personale 2000 de ţigarete de contrabandă.

În data de 11 iulie a.c., în jurul orei 13.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit în localitatea Mihăileni un autoturism tip taxi, înmatriculat în România, în care se afla ca pasager cetăţeanul român M.D., în vârstă de 37 de ani.

Lasa un comentariu