Un român a dispărut misterios la vama din Slovacia în drum spre țară. Familia îl caută cu disperare

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din judeţul Neamț a dispărut la vama din Slovacia. Situația este cu atât mai misterioasă în condițiile în care, acesta a dispărut la doi paşi de soţia care-l aştepta în maşină.

De luni seară, familia lui face eforturi disperate să-i dea de urmă. Ultimele imagini cu bărbatul în viaţă au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Bărbatul lucra în Anglia şi se întorcea în România împreună cu soţia. În localitatea Velky Kemenec din Slovacia, pentru că era coadă la vamă, a spus că se duce la un magazin în apropiere să cumpere o sticlă cu apă. A plecat cu cheile de la maşină şi din acel moment nimeni nu mai ştie nimic despre el.

Citește și VIDEO Incendiu la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași! A fost activat Planul Roşu de Intervenție

Un român a dispărut la vama din Slovacia. Soţia a intrat în panică

Soţia a intrat în panică după ce s-a scurs o jumătate de oră şi soţul ei tot nu revenea. A sunat la numărul de urgenţă din Slovacia şi poliţiştii au găsit în apropiere ultimele imagini cu el, surprinse de o cameră de supraveghere. Se vede cum bărbatul iese din maşină parcată lângă trotuar, face un gest cu mâna, apoi iese din raza de acoperire a camerelor.

Soţia bărbatului a anunţat familia şi acum cu toţii îl caută cu disperare. Părinţii şi sora bărbatului au venit de urgenţă în Sloavacia şi au lipit peste tot afişe cu fotografia lui. Însă până acum nu au niciun indiciu.

Telefonul bărbatului nu este închis; primeşte apeluri, însă fără răspuns.

Petrişor Pipirigeanu are 1.85 înălţime, păr șaten, ochi albaştri şi ca semn particular – un tatuaj pe gamba piciorului drept. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou albastru deschis şi pantaloni verzi trei sferturi. Oricine poate da relaţii despre el, este rugat să sune la 112.