Un Ferrari căutat de autoritățile din Germania a fost descoperit la Brăila

Un Ferrari căutat de autoritățile din Germani a fost descoperit la Brăila! Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Brăila au descoperit un autoturism, în valoare de 788.000 de lei, care figura în bazele de date ca fiind semnalat furat din Germania, alertă introdusă cu doar o zi înainte.

În data de 16 mai a.c., în jurul orei 12.00, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Brăila – I.T.P.F. Iaşi a oprit în trafic, pe o arteră din municipiul Brăila, un autoturism marca Ferrari California, înmatriculat în Germania, condus de un cetăţean irakian în vârstă de 40 de ani.

,,Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Germania, cu o zi înainte”, a declarat purtătorul de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi, Comisar-şef de politie Lazăr Denis.

Ferrari căutat de autoritățile din Germani descoperit la Brăila!

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că autoturismul este  achiziţionat în sistem leasing şi nu are cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 788.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Citește și Cetăţean moldovean depistat în tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Cetăţean moldovean depistat în tentativă de trecere ilegală a frontierei. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iași au depistat un cetățean, care a încercat să intre ilegal în România. Acesta este originar din Republica Moldova și a fost prins în timp ce înota în râul Prut.

Cetăţean moldovean depistat în tentativă de trecere ilegală a frontierei

În data de  09 mai  a.c., polițiștii l-au depistat pe bărbat în direcţia localităţii de frontieră Orzeni, județul Iași. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana este cetățean moldovean, în vârstă de 44 ani. Acesta a trecut râul Prut cu intenția de a ajunge în Franţa.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. În baza Acordului de Readmisie, bărbatul a fost preluat de autorităţile de frontieră ale statului vecin pentru continuarea cercetărilor.

Citește și Pericol la granița României. Mii de persoane au luat frontierele cu asalt.

Lasa un comentariu