Un câine îşi aştepta neclintit familia care l-a abandonat, alături de o cuşcă plină cu lucrurile sale

Un câine îşi aştepta neclintit familia care l-a abandonat, alături de o cuşcă plină cu lucrurile sale. Un grup de salvatori din Texas, SUA, au asistat la o șcenă cu adevărat emoționantă.

Este vorba despre un cățel care fusese abandonat într-o zonă izolată şi care stătea nemişcat lângă cușca lui. Deşi a fost abandonat cu toate lucrurile îngrămădite în cuşcă, căţelul părea să-şi aştepte neclintit foştii stăpâni. Din fericire, voluntarii de la „Tao Animal Rescue” din Fort Worth l-au găsit la timp şi au decis să-l ajute.

Câine s-a arătat defensiv şi reticent în a primi orice ajutor, iar dacă cineva se apropia, acesta începea să mârâie. Nici ploaia sau insistenţele salvatorilor nu l-au făcut să renunţe la îndârjirea de a rămâne acolo.

În cele din urma salvatorii l-au urcat în mașină și l-au dus la adăpostul organizației. Acolo a fost examinat de un medic veterinar care a stabilit că stare lui este bună.

Un câine îşi aştepta neclintit familia

Citește și Comunicat CTP: „Toleranță 0 la alcool!”

VIDEO cu momentul în care autobuzul condus de șoferul beat din Iași lovește tânăra de 15 ani!

În cartierul Dacia din Iași, o adolescentă a fost lovită de un autobuz CTP. Șoferul autobuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,17 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Acesta își cumpărase o bere în capăt Țuțora în jurul orei 14:00 și a urcat în autobuz. Accidentul l-a provocat la ora 16:15.

Lasa un comentariu