Un bătrân de 87 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc de locuinţe

Un bătrân de 87 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc de locuinţe de pe bulevardul Dragalina din Timişoara. Înainte de acest gest, ar fi încercat să îşi taie venele de la mâini, însă nimeni nu a sunat la numărul de urgenţa 112. Bărbatul a decedat pe loc, în urma impactului cu solul.

Incidentul a avut loc luni dimineaţă, în jurul orei 6.00.

Un bătrân de 87 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc de locuinţe

 ”La data de 18 iulie a.c, în jurul orei 6:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Bulevardul Dragalina din Timişoara,un bărbat s-a siuncis. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba de un bărbat în vârstă de 87 de ani,care s-ar fi aruncat de la etajul 8 al imobilului în care locuia. În urma impactului cu solul, acesta a decedat”, transmite IPJ Timiş.

Bărbatul locuia împreună cu soţia lui, în vârstă de 89 de ani. Cei doi nu s-au certat, însă bărbatul a încercat iniţial să îşi taie venele de la mâini, dar nimeni nu a sunat la numărul de urgenţe 112. Ulterior, el a decis să se arunce de la etaj.

Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Sursa: ZDI

Citeste si Jurnalista de televiziune rusă care a protestat împotriva războiului a fost reţinută, potrivit avocatului ei

Jurnalista de televiziune rusă care a protestat împotriva războiului Moscovei împotriva Ucrainei, Marina Ovsyannikova, a fost reţinută, potrivit avocatului ei. Ea s-a întors recent în Rusia, după ce a lucrat pentru ziarul german Die Welt, transmit AFP şi dpa.

Avocatul ei, Dmitri Zakhvatov, a confirmat arestarea acesteia pentru agenţia de presă de stat Ria-Novosti, dar a spus că nu ştie unde a fost dusă Ovsyannikova. „Presupun că are legătură, într-un fel sau altul, cu actul ei de protest”, a adăugat el.

„Marina a fost reţinută”, a scris şi anturajul ei pe contul de Telegram al jurnalistei. „Nu există nicio informaţie despre locul în care se află”.

Lasa un comentariu