Un bărbat s-a sinucis, după ce și-a omorât partenera

Ieri, în județul Galați, un bărbat și-a ucis concubina, după care s-a sinucis. Cei doi locuiau împreună într-o casă închiriat, aflându-se în concubinaj de 8 ani.

Din cercetările făcute la fața locului, reiese că femeia a fost ucisă de concubin, cu mai multe lovituri de cuțit, după care bărbatul s-a sinucis, punându-și ștreangul de gât, motivul fiind un conflict conjugal.

Trupurile lor neînsuflețite au fost descoperite de copiii femeii, care au sunat la 112, la fața locului fiind trimis un echipaj SMURD cu medic, însă, din păcate, ambele persoane erau decedate la sosirea salvatorilor.

În caz, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de omor calificat și continuă cercetările pentru a stabili toate detaliile legate de comiterea faptelor.

Sursa: aloiasi.ro

Citește și Tânărul ieșean evadat din arestul poliției Ialomița, încă nu a fost prins. 

Tânărul ieșean evadat din arestul poliției Ialomița, încă nu a fost prins. Mai mulți localnici susțin că l-au văzut pe tânăr. Sunt deja peste 48 de ore de când individul de 18 ani umblă liber prin Ialomița.

Autoritățile anunță că sunt implicate impresionate forțe de ordine în găsirea lui. Ștefan Petronel Boancă a evadat din sediul poliției orașului Urziceni în timp ce era audiat.

Lasa un comentariu