Un bărbat infectat cu SARS-CoV-2, care refuzase internarea, a fost găsit mort în casă

epa08242948 A nurse wearing a protective mask aboard an ambulance from the hospital's emergency room 'Poliambulanza of Brescia', in Brescia, northern Italy, 24 February 2020. Italian authorities announced on 24 February 2020 that the number of infected people with the novel coronavirus (COVID-19) disease in the country has raised to over 160, with at least four fatalities. Precautionary measures and ordinances to tackle the spreading of the deadly virus included the closure of schools, gyms, museums and cinemas in the affected areas in northern Italy. EPA/FILIPPO VENEZIA

Un bărbat infectat cu SARS-CoV-2, care refuzase internarea, a fost găsit mort în casă, la Galați. Acesta era originar din republica Moldova.

Săptămâna trecută, atât el cât şi soţia sa s-au simţit rău. Ei au aflat că s-au infectat cu virusul SARS CoV 2. Soția bărbatului a acceptat să se interneze în spital, el însă a refuzat, a dezvăluit medicul Mihai Polinschi, reprezentantul Serviciului de Ambulanţă din Galaţi.

„Bărbatul de 49 de ani avea cetăţenie moldovenească. Împreună cu soţia lui stătea la Galaţi, în chirie. Pe 18 aprilie, el şi soţia au fost testaţi. La testul rapid ea a avut rezultat pozitiv, el negativ. Totuşi, el avea simptome, de aceea i s-a făcut test PCR. Rezultatul a venit a doua zi, era pozitiv. Ea a mers la spital unde a fost internată, el a refuzat internarea, a stat acasă”, a explicat Mihai Polinschi.

Bărbatul nu a mai fost văzut, iar vecinii au sunat la 112

Ulterior, bărbatul nu a mai fost văzut, iar vecinii au sunat la 112. Cadavrul a fost descoperit în dormitorul apartamentului închiriat.

„Administratorul a mers la el la uşă duminică, se vedea că se simte rău. Luni l-a căutat din nou şi pentru că nu a răspuns a sunat la 112. Uşa a fost spartă, bărbatul a fost găsit decedat în casă. Cauza morţii va fi stabilită în urma autopsiei, el era pozitiv. Noi le recomandăm oamenilor să meargă la spital. Chiar dacă nu sunt internaţi, îi vede un medic. Nimeni nu trebuie să întârzie, unii nu au simptome şi situaţia poate fi gravă”, a precizat medicul gălăţean.

Cauza morţii va fi stabilită în urma autopsiei.

Pentru mai multe știri intrați aici iasitvlife.ro/.

Lasa un comentariu