Un angajat IKEA a rănit pe un coleg și un polițist cu cuțitul, la depozitul Mogoșoaia

Un bărbat angajat al unui depozit din Mogoşoaia l-a ameninţat pe un coleg cu cuţitul, după care l-a rănit pe acesta în zona piciorului, precum şi pe un poliţist chemat la intervenţie.

Conform surselor Observator, incidentul s-ar fi petrecut la depozitul IKEA din Mogoşoaia. 

„La data de 13 mai a.c. în jurul orei 13: 22 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, un angajat al unui depozit din Mogoșoaia amenință cu un cuțitul pe un alt angajat. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Buftea, care au identificat agresorul, acesta având asupra sa 2 obiecte tăietor ascuțite”, a informat poliţia.

Agresiunea ar fi avut loc în depozitul Ikea din Mogoşoaia

Polițiștii au reușit imobilizarea bărbatului agresiv, însă în timpul procedurii de imobilizare a agresorului, atât victima cât și unul din polițiști au fost răniti ușor, echipajul medical prezent la fața locului acordându-le îngrijiri de specialitate.

„La acest moment polițiștii desfășoară activități specifice pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, mai spun autorităţile.

Sursa: Observator

Citește și IKEA: „ATENȚIE: poate conține urme de păduri seculare din România”

Lasa un comentariu