Un adolescent de 15 ani a tăiat cu un cuțit în zona gâtului un alt tânăr de 21 de ani

Un tânăr de 21 de ani din judeţul Dolj a ajuns la spital în noaptea de duminică spre luni după ce a fost tăiat cu un cuţit în zona gâtului. Incidentul a avut loc într-un bar, iar cel care a dat cu cuțitul este un adolescent de 15 ani.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în noaptea de duminică spre luni, poliţişti din cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Segarcea au fost sesizaţi prin apel 112, de un bărbat din Valea Stanciului, cu privire la faptul că un tânăr a fost tăiat cu un cuţit în zona gâtului.

 “La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că în timp ce se afla într-un bar din comuna Valea Stanciului, un tânăr de 21 de ani, din localitate, ar fi fost tăiat în zona gâtului, cu un obiect tăietor înţepător, de un minor de 15 ani, din Craiova. Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Persoana bănuită a fost identificată de poliţişti în apropierea locului faptei, fiind condusă la sediul poliţiei”, se arată în comunicatul IPJ Dolj. 

Adolescentul de 15 ani este anchetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor şi port fără drept de obiecte periculoase, iar cercetările sunt continuate de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Sursa: Ziarul de Iași

Lasa un comentariu