Tragedie în familia Larisei Iordache înainte de Jocurilor Olimpice. Mama gimnastei a murit!

Tragedie în familia gimnastei Larisa Iordache, cu doar o lună înainte de startul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Mama sa a încetat din viață, după o îndelungată luptă cu o boală necruțătoare.

Sportiva a postat pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant.

„Sufletul să îţi fie liniştit, mami! Mereu în inima, sufletul şi mintea mea vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc”, a scris sportiva pe Instagram.

Tragedie în familia Larisei Iordache

„Condoleanţe, Larisa! Suntem cu sufletul şi cu gândul alături de campioana noastră Larisa Iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. Fii tare, Larisa! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris CS Dinamo, pe Facbook.

Aflați amănunte de pe news.ro și gsp.ro.

Citește și Ieșenii își pot cumpăra bilete în autobuz cu telefonul sau smartwatch-ul.

Biletele de călătorie pot fi cumpărate de la POS-urile aflate în mijloacele de transport. O altă posibilitate este utilizând telefonul mobil sau smartwatch-ul, prin intermediul aplicațiilor Google Pay și Apple Pay.

Instalați una dintre aplicațiile de plată, înrolați un card bancar și apropiați spatele telefonului sau ceasul de terminalul POS, timp de câteva secunde, pentru ca plata să fie finalizată.

Pentru plata cu cardul nu mai este suficientă apropierea acestuia pentru emiterea tichetului de călătorie. Aflați de AICI cum trebuie să procedați.

Lasa un comentariu