Tatăl vitreg al fetiței moarte a recunoscut fapta. Aceasta a ucis micuța pentru că îl gâdila și a vrut să se joace

Tatăl vitreg, în vârstă de 23 de ani, al fetiţei găsite moartă pe un teren de lângă un cimitir din Arad, a recunoscut că a fost deranjat şi enervat de micuţa care a vrut să se joace, astfel că a lovit-o cu capul de perete până a decedat.

El a pus-o apoi într-un geamantan şi a transportat-o pe un teren viran, în călătorie fiind dus şi fratele mai mic al copilei.

“Tatăl şi-a recunoscut fapta. A recunoscut în cadrul audierilor de marţi că s-a enervat, a fost deranjat de fetiţa concubinei sale care îl gâdila şi a vrut să se joace cu el. A dat-o cu capul de peretele din hol. A observat că nu mai are puls, aşa că a pus trupul acesteia într-un geamantan, a luat un taximetru şi a dus cadavrul pe un teren viran. Cu un alt taximetru s-a întors acasă. În călătorie l-a luat şi pe băiatul de trei ani, fratele victimei”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, pentru News.ro.

Bărbatul urmează să fie prezentat, în cursul zilei de marţi, în faţa magistraţilor de la Tribunalul Arad, cu propunere de arestare preventivă.

Momentul în care bărbatul este reținut!

sursa video: gândul.ro

Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit.
El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat.
Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri.
Acum, să răspundă pentru faptele lui!
În acest moment, este reținut, pentru 24 de ore, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.
Vă mulțumim, tuturor, pentru sprijin și implicare!, Poliția Română.

El este cercetat pentru violenţă în familie raportat la infracţiunea de omor şi profanare de cadavre sau morminte.

Trupul fetiţei a fost găsit sâmbătă seară, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din cartierul arădean Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.

Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.

Sursa: ProTv

Citește și A fost identificată fetița ucisă și arsă pe un câmp din Arad. Tatăl vitreg a fost reținut

A fost identificată de criminaliști fetiţa ucisă şi arsă pe un câmp de lângă Arad . Tatăl vitreg al copilei a fost dus în cătuşe la audieri și reţinut pentru 24 de ore. El făcut primele declaraţii cu privire la moartea copilei.

Bărbatul de 23 de ani a spus la audieri că fata de patru ani a murit după ce a căzut şi s-a lovit la cap, iar el a pus trupul într-un geamantan şi l-a dus pe un teren viran. Coform aradon.ro, tânărul ar fi declarat în cadrul audierilor că sâmbătă a vrut să le facă baie celor doi copii – fetiţei de 4 ani şi fratelui acesteia în vârstă de 3 ani – şi că, la un moment dat, copila a alunecat în baie, s-a lovit la cap şi a murit.

Lasa un comentariu