Tânărul fotografiat desculț la metroul din București a fost găsit. Mihai a explicat gestul său

La câteva zile după ce imaginea în care apare o tânără încălțată în pantofii iubitului ei, iar acesta este desculț într-o stație de metrou din București a făcut furori pe rețelele de socializare.

La câteva zile de la apariția acestei poze, tânărul a fost găsit. Mihai Sergiu a explicat într-un mesaj emoționant gestul său.

O firma de turism a început să-i caute ca să le ofere o excursie

În urma cu aproape două săptămâni, Mihai Sergiu a fost fotografiat desculț la metroul din Bucuresti, dupa ce i-a dat pantofii iubitei sale. El ține în mână sandalele cu toc inalt ale partenerei lui.

Printre cei care au făcut publică imaginea se numără și o firmă de turism, care a început să-i caute ca să le ofere o excursie: “Pornim aici o căutare a tanarului din fotografie, pe care dorim sa-l rasplatim cu o calatorie in tara! Desigur, daca doreste sa o ia alaturi de el si pe domnisoara din fotografie, noi ii oferim aceasta posibilitate!”.

Mihai Sergiu a explicat toată întâmplarea într-un comentariu

Mihai Sergiu a explicat toată întâmplarea într-un comentariu lăsat la o postare. Potrivit mărturisirilor lui, acesta a rugat-o insistent pe partenera sa să îi ia pantofii, pentru că ea stătuse foarte multe ore încălțată pe tocuri înalte și nu avea nicio pereche de schimb.

“Am observat ca ne face lumea poze in metrou, dar nu am crezut ca voi ajunge aici!  Seara trecuta (n.r.: 14 iunie) a fost o experienta foarte frumoasa si sfarsitul a fost memorabil! Desi prietena mea nu a fost de acord cu asta, eu tot am pus-o sa se descalte si sa imi ia pantofii, pentru ca stiam ca a stat ore bune cu ei si o dureau picioarele (asta este o explicatie pentru cei care se intreaba de ce nu si-a luat incaltari de schimb).

Sunt sigur ca sunt multi baieti/barbati care ar face gesturi de acest gen pentru o persoana speciala din viata lor, asa cum este iubita mea pentru mine. Va multumesc!!”, a scris Mihai Sergiu pe o pagina de Facebook.

Lasa un comentariu