Tânără suspectată că și-a ucis concubinul de 24 de ani

Un tânăr de 24 de ani, din municipiul Blaj, a decedat în urma unei fapte comise cu violenţă, principalul suspect fiind concubina sa, o femeie de 33 de ani, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, citat de Agerpres.

În această dimineaţă, IPJ Alba a fost sesizat, prin 112, cu privire la faptul că un tânăr de 24 de ani, din Blaj, ar fi fost victima unei fapte comise cu violenţă, în urma căreia şi-a pierdut viaţa. Din primele cercetări a rezultat că a fost agresat de către concubina sa, o femeie de 33 de ani, care este în custodia anchetatorilor”, a transmis IPJ Alba.

Potrivit sursei citate, cercetarea la faţa locului de se efectuează sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Citește și Cum a murit Sophia Elena, fetiţa de 2 anişori? Poliţia a demarat o anchetă.

Mama fetiţei spune că aceasta s-a înecat în cadă. Medicii şi oamenii legii au găsit însă fracturi şi vânătăi vechi şi au alte variante privind decesul.

Suspiciuni mari cu privire la moartea fetiţei de doi ani adusă la spital de către mama ei, care a spus medicilor că s-a înecat în cadă. Sophia Elena, fetiţa de doi ani, fusese adusă în weekend la spital de către mama ei aproape moartă, aceasta motivând că fetiţa a fost lăsată nesupravegheată câteva minute, timp în care s-ar fi înecat. Rudele fetiţei, dar la nivel de suspiciuni şi instituţiile aferente, sunt de părere că fetiţa a murit după ce ar fi fost maltratată de către mamă, scrie ziaruldeiasi.ro.

În foaia de observaţie a medicilor de la Spitalul de Copii “Sfânta Maria” scrie că, printre altele, fetiţa avea “fracturi osoase vechi multiple” şi politraumatisme prin agresiune. Fetiţa a fost iniţial adusă de către mamă la spitalul “Sfântul Spiridon”, apoi a fost transferată la “Sfânta Maria”, unde a murit. 

Lasa un comentariu