Sofia Vicoveanca, reacție neașteptată în timpul unui concert. „Hai, afară!”

Sofia Vicoveanca, reacție neașteptată în timpul unui concert! Zilele trecute, Sofia Vicoveanca a susținut un mic concert în cadrul Festivalului Haiducilor de la Grinţieş, din județul Neamț. Celebra artistă a fost invitata de onoare la eveniment și tot ea a fost protagonista unui moment neașteptat.

Sofia Vicoveanca, reacție neașteptată în timpul unui concert

În timpul recitalului ei, un grup de tineri îmbrăcați în costume populare au încins o horă chiar în fața scenei pe care evolua Sofia Vicoveanca. Văzându-i cum joacă, celebra cântăreață de muzică populară li s-a adresat lor, la microfon. „Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!”, a strigat Sofia Vicoveanca, după care a continuat să cânte.

Unul dintre spectatorii prezenți la eveniment a filmat întreaga scenă, iar apoi a încărcat clipul video pe Facebook unde a notat: „Priviți această ieșire a doamnei Sofia Vicoveanca, la o serbare câmpenească de folclor unde tineri îmbrăcați în costume populare îndemnați de organizatori să danseze și să întrețină atmosfera la care au fost chemați, chiar și de melodia ce o interpreta distinsa doamnă ce suna a chemare de joc, incredibilă atitudinea, țipă și îi alungă dând semne de gelozie de imagine. Rușine Sofia Vicoveanca pentru acest gest. Cum să încurajăm frumosul românesc? Așa ca în acest clip?!”.

Sofia Vicoveanca a reacționat după scandalul de la concert

Sofia Vicoveanca a reacționat după scandalul de la concert, când și-a ieșit din fire și a țipat la câțiva copii care dansau în fața scenei.

„Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu… îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care a ieșit fără să îmi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanță. Dar nu sunt lucruri care să mă scuze de ieșirea mea urâtă, foarte, foarte urâtă. Îmi cer iertare… Dacă pot fi iertată, dacă nu… Dumnezeu va face dreptate”,  a spus artista la Antena 3.

Lasa un comentariu