Un cunoscut medic aruncă bomba: Se închide Bucureștiul de săptămâna viitoare?

Se închide Bucureștiul de săptămâna viitoare?

Un cunoscut medic aruncă bomba: COVID va exploda săptămâna viitoare! Va fi jale și prăpăd în București, care ar urma să intre în scenariul roșu.

Un cunoscut medic aruncă bomba! El susține că infecțiile cu COVID vor exploda săptămâna viitoare. Cu alte cuvinte, va fi jale și prăpăd în București care ar putea chiar să intre în carantină.

citește și Raed Arafat INTERZICE pelerinajul la Iași, de Sfânta Cuvioasă Parascheva

Scenariul dramatic îi aparține medicului Octavian Jurma, care a făcut o analiză a evoluției pandemiei din România. El a susținut, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că Bucureștiul va ajunge în săptămâna 12-18 octombrie 2020 la un indice al infectărilor cu coronavirus de peste 3 la mia de locuitori. La depașirea acestui indice se pun în discutie carantinarea localitatii.

citește și Iașul, ca Italia în două săptămâni?

„Bucuresti are astazi (n.r. joi 8 octombrie 2020) o incidenta de 2.31 la mie (raportat la populatia oficiala INS de 2,151,665 locuitori) si va intra in scenariu rosu de saptamana viitoare cand va depasi rata de incidenta de 3 la mie. Este aproape o certitudine statistica si nu mai putem face nimic sa prevenim asta”, arata medicul, potrivit caruia se mai poate face un singur lucru pentru diminuarea efectelor cresterii numarului de cazuri.

Întreaga analiză AICI

Lasa un comentariu