Șcene șocante într-un liceu din Călărași. Profesoară filmată în timp ce lovea un elev

Într-un liceu din Călărași, directoarea școlii a fost filmată în timp ce lovea un elev. Aceasta ar fi prins mai mulți adolescenți care jucau barbut. Scenele s-au derulat la Liceul Tehnologic ,,Nicolae Bălcescu” din Oltenița.

Unul dintre elevi a filmat întreaga șcenă, în care profesoara reacționează violent la vederea unui adolescent care nu ar fi trebuit să fie în acea sală de curs. Astfel, aceasta a fost filmată în timp ce lovea un elev chiar în fața celorlalți copii.

Imaginile au ajuns în scurt timp pe reţelele de socializare. Ministrul Educaţiei a transmis că vor fi luate măsuri în acest caz.

Profesoară filmată în timp ce lovea un elev. Ce spune Ministrul Educației?

Ministerul Educaţiei are toleranta zero față de astfel de comportamente în școala! S-au derulat cercetări disciplinare la nivelul Inspectoratului Școlar Județean. Pe baza informării primite de la ISJ Călăraşi, sunt convins că se vor adopta cele mai aspre sancțiuni, proporțional cu gravitatea faptelor”, a declarat Sorin Câmpeanu, ministru al Educaţiei.

Episodul este analizat astăzi, în cadrul Consiliului de Administrație al Inspectoratului Şcolar Judeţean. A fost anunţată şi Poliţia, care a început o anchetă.

Citește și O mamă și-a înjunghiat fata de 11 ani și apoi a vrut să se sinucidă. Aceasta avea o carieră de succes.

O mamă și-a înjunghiat fata de 11 ani, iar apoi a vrut să se sinucidă, miercuri dimineață. Caz șocant în localitatea Popești-Leordeni, din județul Ilfov.

Fetița era acasă cu ambii părinți. Într-un acces de furie, femeia a atacat-o cu un cuțit, iar tatăl a intervenit. Copilul a fost dus la un spital din București. Aceasta are multe răni, dar starea ei este stabilă.

Imediat după ce și-a înjunghiat copilul, femeia a încercat să se sinucidă. Ea este în stare gravă și a fost dusă la spital de medicii de la ambulanța București-Ilfov.

Femeia era conştientă, dar, potrivit unor surse medicale, a pierdut mult sânge. Iar acum se află la Terapie intensivă. Este intubată, în stare gravă. 

O mamă și-a înjunghiat fata. Femeia avea o carieră de succes

Şocant este că femeia care şi-a atacat copilul are o carieră de succes. Absolventă de Studii Economice, are un CV impresionant. A fost ani la rândul manager în mai multe bănci, iar acum avea propria companie. Oferea servicii financiare şi consultanţă pentru obţinerea de fonduri europene. La un moment dat ar fi fost chiar consilier, în Ministerul Comunicaţiilor, conform observatornews.

Lasa un comentariu