Scene incredibile: O femeie a scos capul pe geamul mașinii lângă doi urși, fiind atacată pe Transfăgărășan

Scene incredibile au fost filmate de un bărbat pe Transfăgărășan. În imagini se vede cum o femeie scoate capul pe geamul mașinii staționate chiar lângă doi urși și începe să vorbească cu ei.

Scene incredibile pe Transfăgărășan

La un moment dat, unul dintre ei se năpustește asupra femeii care se retrage însă abia după ce a fost atinsă de urs, iar acest caz nu este singular.

În urmă cu două săptămâni, același om a filmat un alt bărbat care a coborât din mașină, pe barajul Vidraru, și s-a apropiat de un urs, pentru a-l filma.

Animalul s-a năpustit deodata asupra lui, iar în încercarea de a fugi tânărul s-a împiedicat și a căzut pe spate. A avut noroc că ursul, mai înțelept, nu a continuat atacul.

Deși jandarmii nu contenesc să dea amenzi celor care se apropie de urși, există multe persoane care nu conștientizează pericolele la care se expun și continuă să încalce regulile.

Vezi video aici.

Citește și Acoperişuri smulse de vânt, gospodării și străzi inundate în mai multe județe din țară.

Acoperişuri smulse de vânt, gospodării și străzi inundate în mai multe județe din țară! Precipitaţiile abundente şi vântul puternic au produs pagube în mai multe județe din țară, în noaptea de sâmbătă spre duminică, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

În Curtea de Argeş, pompierii au intervenit pentru degajarea unui copac prăbuşit pe cablurile electrice şi pentru degajarea elementelor căzute de pe două acoperişuri, care au avariat şi nouă autoturisme parcate în zonă, informează Agerpres.

Lasa un comentariu