Recompensă de 100-150 de lei pentru cei care fotografiază persoane care aruncă gunoaie în județele Galați și Vrancea

Recompensă de 100-150 de lei dacă fotografiați persoane care aruncă gunoaie în județele Galați și Vrancea.

Secţia de Drumuri Naţionale Galaţi oferă recompense câte 100 dtru cei care reușesc să surprindă persoane aruncând gunoaie pe drumurile naţionale din judeţul Galaţi.

Pentru a primi banii, fotografiile sau filmările trebuie să surprindă oamenii şi numerele de înmatriculare ale autovehiculelor acestora în timp ce aruncă deşeuri menajere, saci de gunoi, moloz, în parcările de pe drumurile naţionale din judeţul Galaţi. Fotografiile se pot trimite pe whatsapp.

Recompensă de 100-150 de lei

De asemenea, primăria din Sovejao, județul Vrancea oferă 150 de lei pentru fiecare fotografie în care apar persoane care aruncă gunoi la întâmplare, relatează News.ro.

Cei care sunt prinşi că aruncă gunoiul pe domeniul public riscă amenzi de la 3.000 la 6.000 de lei, dacă sunt persoane fizice, şi de la 25.000 la 50.000 de lei, dacă sunt persoane juridice.

Recompensă de 100-150 de lei

Citește Iași: Două eleve lovite pe trecere în fața Colegiului Negruzzi.

Luni dimineață s-a produs un accident pe trecere de pietoni din fața Colegiului Negruzzi. Două fete au fost lovite de o mașină.

Accidentul s-a produs la ora 10:15. Adolescentele de 15 ani au fost rănite pe trecere de un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani.

Polițiștii chemați la fața locului l-au testat pe șofer și a rezultat că acesta nu consumase băuturi alcoolice. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Lasa un comentariu